HOME
images/kontakts2.jpg
KONTAKTIRAJTE NAS:
UDRUGA SPECIJALNE POLICIJE IZ DOMOVINSKOG RATA RH TRG ŽRTAVA FAŠIZMA 1, 10000 ZAGREB
 
+385 01 7000 248    info@uspd.hr
 
IZLOŽBE SLIKA
katalog znanja
BUDIMO ZAJEDNO
MONOGRAFIJA

Temeljno programsko usmjerenje Udruge je sveobuhvatno i neprekidno djelovanje Udruge, kako bi se:

  • Promicalo temeljne vrijednosti Domovinskog rata

  • Održala sjećanja na herojska djela, žrtve i ideale pripadnika Specijalne policije u obrani suvereniteta Republike Hrvatske

  • Zaštitio društveni status, dostojanstvo, čast, ugled i vitalni interesi članova Udruge kao i interesi obitelji poginulih, nestalih, ranjenih te teško bolesnih pripadnika Specijalne policije iz Domovinskog rata.
NOVOSTI
Rujan 24, 2020

Izložba slobodne umjetnice Maje Pavlović

Izložba slobodne umjetnice Maje Pavlović pod nazivom "Govor Tijela"  će se održavati od 30. rujna do 22. listopada  2020. godine. Izložbu će biti moguće pogledati svakim radnom radnom vremenu Galerije spacijalne policije. 

 

 

NOVOSTI
Kolovoz 06, 2020

Izlog u Galeriji specijalne policije - kolovoz

U izlogu Galerije specijalne policije kroz mjesec kolovoz 2020. godine izloženi su umjetnički radovi akademske slikarice Olene Sokolovske .

katalog
vizit

 

1
10
11
12
13
4
5
6
7
8
9
Olena Art
katalog 1 i 4 b
katalog
plakat
vizit
NOVOSTI
Srpanj 08, 2020

Slika „Ovčara“ sjećanje na Vukovar

Poznati slikar Miro Slavica 2012. godine široj javnosti predstavio je sliku pod nazivom „Ovčara“ kao sjećanje na strahote Vukovara

RAZVOJNA SURADNJA

     

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.