HOME
images/kontakts2.jpg
KONTAKTIRAJTE NAS:
UDRUGA SPECIJALNE POLICIJE IZ DOMOVINSKOG RATA RH TRG ŽRTAVA FAŠIZMA 1, 10000 ZAGREB
 
+385 01 7000 248    info@uspd.hr
 
IZLOŽBE SLIKA
katalog znanja
BUDIMO ZAJEDNO
MONOGRAFIJA

Temeljno programsko usmjerenje Udruge je sveobuhvatno i neprekidno djelovanje Udruge, kako bi se:

  • Promicalo temeljne vrijednosti Domovinskog rata

  • Održala sjećanja na herojska djela, žrtve i ideale pripadnika Specijalne policije u obrani suvereniteta Republike Hrvatske

  • Zaštitio društveni status, dostojanstvo, čast, ugled i vitalni interesi članova Udruge kao i interesi obitelji poginulih, nestalih, ranjenih te teško bolesnih pripadnika Specijalne policije iz Domovinskog rata.
NOVOSTI
Siječanj 11, 2021

IZLOŽBA KO-ZE u sjeni vidljivog

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata RH pripremila je za srijedu, 13. siječnja u 18 sati, otvorenje izložbe "U sjeni vidljivog" – akademskog kipara i slikara te hrvatskog branitelja Marijana Zajeca Kozea. Izložba predstavlja odabrana djela iz tri različita ciklusa, koja daju uvid u svestrano i plodonosno te iznimno kvalitetno stvaralaštvo autora. Odlikuje ga autentičan pristup slici i skulpturi, u kojem se nerijetko preklapaju osobne i univerzalne teme.

Izložba će se održati od 13. siječnja do 4. veljače, a bit će je moguće pogledati radnim danima ponedjeljak, utorak, srijeda, petak od 10 do15 sati te četvrtak od 11 do 18 sati u Galeriji specijalne policije.

NAPOMENA
Zbog epidemiološke situacije vezane uz COVID-19, sukladno propisanim mjerama, u prostoru galerije istovremeno može biti prisutno najviše 20 osoba. Molimo da svi nazočni, uz ispravno nošenje maski za lice, zadrže fizičku distancu od najmanje 2 metra (1 osoba na 4 m 2 ) te se suzdrže od međusobnih kontakata u prostoru galerije. Hvala.

Radujemo se Vašem dolasku.

NOVOSTI
Prosinac 31, 2020

Upute za donacije i pomoć pogođenima u potresu na području Petrinje, Siska i okolnih mjesta

Zbog brojnih upita pripadnika jedinica specijalne policije iz Domovinskog rata, ostalih branitelja i građana RH, Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata RH poziva sve one koji žele i mogu pomoći stradalima u razornom potresu u Petrinji, Sisku i okolnim mjestima da uplate novčanu donaciju na račun Udruge:

Banka: Privredna banka Zagreb d.d.
IBAN: HR0523400091110142053
Model:HR00
Poziv na broj: 29-12-2020
Za uplate iz inozemstva: SWIFT CODE: PBZGHR2X
Opis plaćanja: Donacija za stradale u potresu

Ukoliko želite donirati građevinski materijal budite slobodni javiti nam se na e-mail adresu Udruge Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Svim donatorima od srca unaprijed hvala!

UPUTE PDF - LINK

NOVOSTI
Prosinac 18, 2020

„Božić (Ljubav) u doba korone“

Dragi posjetitelji, u Galeriji specijalne policije 19. prosinca 2020. godine održano je otvorenje izložbe članova HULUK-a pod nazivom „Božić (Ljubav) u doba korone“.

Izložba ostaje otvorena do 07. siječnja 2021. godine. Radujemo se Vašem dolasku.

IMG 0812JPG
IMG 0819JPG
IMG 0824JPG
IMG 0827JPG
IMG 0864JPG
IMG 0866JPG
IMG 0880JPG
IMG 0899JPG

RAZVOJNA SURADNJA

     

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.