NOVOSTI

 

 

 

 

NOVOSTI

 

U organizaciji Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva završen je ciklus izobrazbi organiziran za udruge koje od 1. siječnja 2024. godine prelazi u novi Sustav nacionalne podrške.  Izobrazbe su organizirane od rujna do prosinca 2023. godine za vrijeme trajanja prilaznog pripremnog razdoblja prelaska na Sustavne podrške.
Održano je ukupno 26 edukacija od čega pet uživo (dvije u Zadru i tri u Zagrebu) kojima su prisustvovale djelatnice Udruge. Izobrazbe su sadržavale razne teme poput: zakon i pravilnik o porezu na dohodak, pravilnik o prihvatljivosti troškova u okviru Europskog socijalnog fonda plus, zakona o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija, vidljivost u kontekstu EU fondova, sukob interesa i nepravilnosti u ESF-u i slične.

RAZVOJNA SURADNJA

     

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.