NOVOSTI

 

 

 

 

NOVOSTI

 

Ji Suk Baek slikarica je iz Južne Koreje s hrvatskom adresom od 1995. godine. Prvu samostalnu izložbu s 30 portreta djece izbjeglica iz Vukovara imala je u izbjegličkom kampu na Črnomercu 1996. godine.
Ovom izložbom i dalje potvrđuje prirodu kao neiscrpnu umjetničku inspiraciju te na njoj svojstven i prepoznatljiv način prikazuje dinamiku promjene godišnjih doba.

Za vrijeme trajanja izložbe Jessy (ime koje je odabrala zbog sličnosti sa svojim imenom, a zbog lakšeg izgovaranja za Europljane) će slikati i stvarati nova dijela u Galeriji tako da će posjetitelji imati priliku pratiti stvaranje slike od praznog platna do trenutka kada umjetnica kaže „To je to. Slika je gotova.“  Također posjetitelji imaju priliku i porazgovarati s umjetnicom, otkriti sve što ih zanima o inspiraciji i umjetničkom putu stvaranja finalnog djela kao i zanimljivim usporedbama života u Južnoj Koreji s životom u Hrvatskoj.

Izložba je otvorena od 3. do 21. studenog, a ulaz je slobodan. 

RAZVOJNA SURADNJA

     

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.