NOVOSTI

 

 

 

 

NOVOSTI

 

Umjetnost i visoka gastronomija kroz povijest često su bile povezane, a želju da dodatno poveže ove dvije grane vješto je proveo u djelo Noel jedini zagrebački restoran s Michelinovom zvjezdicom.

U Galeriji specijalne policije svečanim otvorenjem izložbe održano drugo Noel Art izdanje- jedinstvena izložba koja objedinjuje vizualnu umjetnost, glazbu i gastronomiju. U izložbi je ovog puta sudjelovalo šest umjetnika: slikarica Arijana Herceg, slikarica Alba Miočev , kipar Matija Plavčić , slikar Krunoslav Stojanovski,  slikar i ilustrator Dominik Vuković i slikarica Nataša Vuković.

Izložba je otvorena u partnerstvu s projektom Raise The Bar kojim Coca-Cola HBC Adria od 2019. potiče izvrsnost u ugostiteljstvu, a posebno za ovu prigodu, osmišljena su dva originalna koktela (The Artist i The Gallery) s Macallan viskijem, u kojima su gosti uživali zajedno s finim Noelovim zalogajima.
Izložba je otvorena do 19.12.2023. Ulaz je slobodan.

 

RAZVOJNA SURADNJA

     

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.