NOVOSTI

 

 

 

 

NOVOSTI

 

U Galeriji specijalne policije održano je otvorenje izložbe fotografija s natjecanja „5. Štit domovine, Zagreb 2023. „  koje se održalo u rujnu ove godine. Izložba prati sve dane kvalifikacija, Dan kulture na Medvedgradu prilikom kojega su na Oltaru domovine položeni vijenci za sve poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje, te fotografije sa samog dana finalne utrke koja je startala na Policijskog akademiji Prvi hrvatski redarstvenik a završila na Trgu bana Josipa Jelačića.
Organiziran je i prigodan domjenak dok je samo otvorenje uveličao i nastup Policijske klape sv. Mihovil. U sklopu otvorenja izložbe, po prvi put, su dodijeljene medalje Specijalne policije za izniman doprinos radu Udruge i promicanju vrijednosti Domovinskog rata.

Medalje su dodijeljene generalu Mladenu Markaču, ministru hrvatskih branitelja Tomi Medvedu,  predsjedniku  USJP „Šimini anđeli pakla“ Andriji Živkoviću, g. Juri Sertiću i g. Davorinu Pavloviću.

RAZVOJNA SURADNJA

     

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.