NOVOSTI

 

 

 

 

NOVOSTI

 

U četvrtak, 23. studenog 2023. u Galeriji specijalne policije otvorena je međunarodna umjetnička izložba pod nazivom ”2nd Zagreb Black Friday Art Walk“.

Za vrijeme održavanja izložbe omogućeno je cjelodnevno druženje umjetnika i publike, možete se uključiti u razgovor o umjetnosti, tehnikama rada, umjetničkoj inspiraciji i sličnim temama. Ovo zanimljivo umjetničko i kreativno događanje samostalno je osmislila i organizirala skupina umjetnika radi promocije umjetnosti i umjetnika u Hrvatskoj te uključivanja šire javnosti u suvremene umjetničke tokove.U navedenom izložbenom konceptu sudjeluje šesnaest renomiranih domaćih i inozemnih umjetnika, koji će predstaviti svoja umjetnička djela nastala u različitim medijima tako da će svaki posjetitelj će pronaći nešto za sebe od slika i keramike do nakita i prvog hrvatskog dnevnika snova.
Izlagači ovogodišnjeg Art Walka su: Vesna Matić (@vesna_matic_arts_andmore), Alina Gishyan (@gishyanceramics), Consuelo Palma (@consuelopalmaart), Sonja Turner (sonja_turner_jewelry), Gaya , Jelena Marinković (@art.jele), Tatjana Grgurina Vučetić (@tanjadelanesto), Danijela Kasaić (@arielartjewelry), Slavica Baruna (@la_baronesa_nyc), Davorka Androić (@atelier.d17), Laura Rainbow (@artstudiolaurarinbow), Valentina Romani (@valromani), Sabina Čanić (@sabinacanicart), Božica Petković (@b.art_jewelry), Kristina Lazar (@kristinka.lazar._.atelier), Mihaela Berg Divald (@mbdart2020),

Iznimno za ovu prigodu Galerija će biti otvorena vikendom i to: 23. i 24. studeni 11-21 sati; 25. studeni 9-21 sati; 26. studeni 9-15 sati

RAZVOJNA SURADNJA

     

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.