NOVOSTI

 

 

 

 

NOVOSTI

 

Udruga Specijalne policije iz Domovinskog rata RH sa zadovoljstvom najavljuje izložbu "Ulične svjetiljke" nastalu u suradnji s likovnom udrugom Ama Artem. Naziv izložbe podudaran je s imenom prvog hrvatskog časopisa o beskućništvu i srodnim društvenim temama te odražava istovjetne tematske odrednice. Radove nadahnute socijalnim i egzistencijalnim motivima povezuju kasnovečernji prizori osvijetljeni uličnim svjetiljkama, koje naglašavaju samoću, sjetu, otuđenost i prazninu. Njihovo svjetlo, često je jedini suputnik ljudi s ruba društva, prati ih u njihovoj brizi te im neopazice pruža makar kakvu utjehu i nadu.

Izložba će se održati od 17. studenoga do 10. prosinca, a bit će je moguće pogledati svakim radnim danom u radnom vremenu Galerije specijalne policije.

 

RAZVOJNA SURADNJA

     

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.