NOVOSTI

 

 

 

 

NOVOSTI

 

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata RH uvijek je podržavala humanitarne akcije akademskih slikara i umjetnika te se rado odazivala na njihov poziv da  ustupimo svoj galerijski prostor u centru grada Zagreba za održavanje istih. Ovim putem najavljujemo humanitarnu izložbu u organizaciji  Davorke Gudelj Kleflin i Franje Kleflina koja će se održati 28. listopada 2020. godine u Galeriji specijalne policije sukladno svim propisanim mjerama Stožera civilne zaštite. Izložba će biti otvorena do 13. studenog. 2020. godine, a sav prihod od prodanih umjetničkih djela biti će namijenjen za kupnju aparata prijevremeno rođenoj djeci u bolnicama u grada Zagreba. 

RAZVOJNA SURADNJA

     

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.