NOVOSTI

 

 

 

 

NOVOSTI

 

Obzirom da je 12. ožujka 2020. godine u Republici Hrvatskoj proglašena epidemija koronavirusa COVID19, slijedom čega je dana 19. ožujka 2020. godine Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio Odluku o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti, održavanja sportskih i kulturnih događanja, Imajući u vidu odredbe predmetne odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske rad osobnih asistenata unutar projekta "Budimo zajedno (Bjelovarsko-bilogorska županija, Varaždinska županija i Zagrebačka županija)" u zadanom i predviđenom opsegu budući da isti podrazumijeva pružanje usluga pomoći korisnicima u obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Obzirom na navedeno, ukoliko je netko od korisnika u potrebi za dostavom lijekova ili namirnica, usluga se poradi maksimalnog očuvanja sigurnosti obavlja beskontaktno.

RAZVOJNA SURADNJA

     

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.