NOVOSTI

 

 

 

 

NOVOSTI

 

Ministarstvo hrvatskih branitelja, u cilju pomoći hrvatskim braniteljima - proizvođačima i članovima njihovih obitelji okupljenima u zadruge, udruge, vlasnicima OPG-ova i firmi koji se bave proizvodnjom pokreće projekt predstavljanja na svojoj mrežnoj stranici.

U trenutnim smanjenim gospodarskim aktivnostima i razdoblju otežane distribucije proizvoda, Ministarstvo hrvatskih branitelja smatra kako će svaka vrsta promocije gospodarskih djelatnosti pomoći ublažiti posljedice krize, stoga pozivamo sve hrvatske branitelje – proizvođače koji žele biti predstavljeni na našoj mrežnoj stranici da se jave na adresu elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s dolje navedenim podacima.

 

Naziv zadruge/udruge/OPG-a

Djelatnost

Proizvodi

Godina osnutka/motivacija za osnivanje (poveznica s Domovinskim ratom – radna terapija, itd.)

Tko radi u zadruzi/udruzi/OPG-u

Dostupnost proizvoda/mogućnost dostave

Fotografije proizvoda/plantaže/hrvatskih branitelja u djelatnosti

Poveznica na mrežnu stranicu/društvenu mrežu – ako postoji

Kontakt na koji se zainteresirani kupci mogu obratiti

 

U slučaju otvorenih pitanja, potrebe ili dodatnih objašnjenja možete nas kontaktirati na broj 01/2308-652.

RAZVOJNA SURADNJA

     

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.