NOVOSTI

 

 

 

 

NOVOSTI

 

U suradnji s udrugom „Svijet tišine“ održano je otvorenje izložbe „Okom, rukom i srcem“ Pavla Bohačeka. Izložba će biti otvorena do 13. listopada.

„Priroda je nepresušna inspiracija Pavlu Bohačeku. Zanose ga njezine boje, kompozicija, mir.. i tako stojeći i gledajući je, prenosi svoje divljenje na papir akvarelom ili na platno uljenim bojama. Atmosferu koja nas ozdravljuje i tješi slika autor s puno predanosti i vještine. Njegovi su akvareli nekako opušteni, boje taman toliko razlivene da motiv ostaje vidljiv ali proživljen tako da stvara novi svijet umjetničke osjetljivosti“. – iz predgovora Branke Hlevnjak.

 

RAZVOJNA SURADNJA

     

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.