NOVOSTI

 

 

 

 

NOVOSTI

 

U petak 1. rujna 2023. godine održano je otvorenje izložbe skupine članova Likovnog društva Kranj pod nazivom „Smisao komunikacije“ koja u prvi plan stavlja dublje promišljanje i međusobnu refleksiju između samog umjetnika, tj. njegovog djela i onoga koji ga promatra -  gledatelja. Izložena su dijela osamnaest renomiranih slovenskih umjetnika - slikara, grafičara i skulptora.

Izložba je otvorena do 15. rujna a može se pogledati svakim radnim danom i to ponedjeljkom od 10 do 18 sati, te utorak – četvrtak od 9 do 15 sati. Ulaz je slobodan.

 

RAZVOJNA SURADNJA

     

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.