NOVOSTI

 

 

 

 

NOVOSTI

 

U sklopu otvorenja izložbe održana je i radionica izrade narukvice inspirirane Mljetskim kolarinom.

Ova izložba prikazuje što sve može napraviti ljudska ruka. Prikazuje se nakit koji koristimo kod narodne nošnje u raznim krajevima. Ovaj umjetnički nakit može se nositi svakodnevno, a ne samo uz narodnu nošnju. Izrada ove vrste nakita zahtjevan je posao koji iziskuje mnogo vremena, od nekoliko sati do nekoliko dana pa čak i tjedana.

Tradicijski nakit novost je u našem galerijskom postavu, sve zainteresirane pozivamo da se upoznaju s izloženim radovima. Izložba je otvorena za posjetitelje od 23. siječnja do 3. veljače 2023. godine.

IMG-0842
IMG-0847
IMG-0873
IMG-0879
IMG-0880
IMG-0883
IMG-0891

RAZVOJNA SURADNJA

     

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.