NOVOSTI

 

 

 

 

NOVOSTI

 

 Radovi akademske slikarice Nade Žiljak, u sklopu izložbe „Crteži i slike“ u organizaciji HULULK-a mogu se pogledati u Galeriji specijalne policije do 11. studenog 2022.godine.  Otvorenje izložbe bilo je upriličeno 25. listopada 2022. u 19 sati.

Dio djela akademske slikarice Nade Žiljak u mediju „klasičnog“ slikarstva, novom izložbom sagledavamo i u novom svjetlu – kroz inovativnu infracrvenu metodu, koju je upravo ona inaugurirala u hrvatsko slikarstvo, a kojom je naslikala svoje dvometarske akrile. Infrared slika inicirana je danas već dobro poznatom metodom produciranja dvostruke slike- InfraredArtom. To su posebno kreirane umjetničke slike s dvostrukim i različitim sadržajem za vizualno i za infracrveno područje.

Drugi dio izložbe sadrži ciklus crteža na papiru koje je, iako dešnjakinja, narisala lijevom rukom koji se po prvi puta predstavljaju zagrebačkoj publici.

RAZVOJNA SURADNJA

     

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.