NOVOSTI

 

 

 

 

NOVOSTI

 

Autori na ovoj izložbi predstavljaju svoje iskreno JA, bez maske, te svoju radost stvaranja. U Galeriji specijalne policije svoje radove izlaže vesela skupina amatera u pravom značenju te riječi. Ljubitelji su to umjetnosti koji su izabrali drugi životni put, bilo svojom ili tuđom voljom, kaže njihova učiteljica slikanja Diana Sokolić. Na izložbi sudjeluje 11 autora: Maja Ciglar, Biljana Svorcan, Ines Vukelja, Vesna Olujić, Maja Krčelić, Mirjana Moresi, Lina Kežić, Zinka Horvat, Ksenija Primorac, Mirjanu Grbešu i Vedran Klepac okupljenih pod imenom „D grupa“ , koji nakon godina učenja i pohđanja škole slikarstva kroz koju bruse vještine, po prvi put izlažu svoje radove

Izložba ‘D grupe’ svima može poslužiti kao inspiracija  da ne odustaju od svojih želja zbog životnih okolnosti jer nikada nije kasno početi se baviti onime što volimo, što nas ispunjava i što nas čini boljim ljudima.

Otvorenje izložbe održano je 05.listopada 2022. ,a može se pogledati do 21.listopada 2022.

RAZVOJNA SURADNJA

     

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.