NOVOSTI

 

 

 

 

NOVOSTI

 

Dragi posjetitelji Galerije specijalne policije, zadovoljstvo nam je pozvati Vas na ovogodišnju božićnu izložbu koja obuhvaća izabrana djela autora koji su u višegodišnjem radu Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata RH izlagali u našem galerijskom prostoru.

Drugi dio izložbe posvećen je fotografijama natjecanja policijskih službenika i službenica „3. Memorijal Šimo Đamić – ŠTIT DOMOVINE“ koje je ove godine održano u Vukovaru kao dužni spomen na 30. obljetnicu grada te sjećanje na sve poginule i stradale u Domovinskom ratu.

Izložba je otvorena od 22. prosinca 2021. godine do 31. siječnja 2022. godine, te ju možete pogledati svakim radnim danom 09:00 – 15:00 sati. Posjetitelje molimo da se pridržavaju propisanih epidemioloških mjera.

Veselimo se Vašem dolasku.

RAZVOJNA SURADNJA

     

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.