NOVOSTI

 

 

 

 

NOVOSTI

 

Dragi posjetitelji Galerije Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata RH, s velikom radošću Vas pozivamo na otvorenje 10. samostalne izložbe likovne umjetnice Maje Pavlović pod nazivom „Kaleidoskop sjećanja“.

Otvorenje će se održati 29. rujna 2021. godine s početkom u 18:00 sati (Trg žrtava fašizma 1, 10 000 Zagreb). Izložba ostaje otvorena do 21. listopada i možete ju razgledati radnim danima 11:00 do 15:00  sati, osim četvrtkom od 12:00 do 18:00 sati.

U skladu sa epidemiološkim mjerama molimo Vas ponesete maskice za lice.

Radujemo se Vašem dolasku.

RAZVOJNA SURADNJA

     

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.