NOVOSTI

 

 

 

 

NOVOSTI

 

Fotogalerija - otvorenje izložbe "U sjeni vidljivog", akademskog slikara i kipara Marijana Zajeca Kozea.

Izložbom „U sjeni vidljivog“ obilježava se 10 godina profesionalnog stvaralaštva umirovljenog hrvatskog branitelja i pripadnika Crnih mambi – Marijana Zajeca Kozea.   

Na otvorenju su uz autora bili prisutni i brojni cijenjeni gosti među kojima su Marko Ratković – izaslanik Ministarstva hrvatskih branitelja RH, umjetnik i fotograf Stephan Lupino te voditelj ureda za branitelje Grada Zagreba – Miodrag Demo koji je otvorio izložbu.

Izložba obuhvaća dvadesetak radova, među kojima su slike izvedene kombiniranom tehnikom i skulpture od bronce te inoksa i mjedi, a predstavljaju izabrana djela iz tri različita ciklusa. Svako od djela iz navedenih ciklusa progovara o osebujnom životu i stvaralaštvu Marijana Zajeca Kozea, pri čemu se, među ostalim, U sjeni vidljivog, kroz umjetnička djela razotkriva i njegova priča

Posjetite nas radnim danima: ponedjeljak, utorak, srijeda, petak:  10-15h , četverkom: 11-18h

 

IMG 0999JPG
IMG 1014JPG
IMG 1094JPG
IMG 1143JPG
IMG 1150JPG
IMG 1168JPG
IMG 1210JPG
Izjava LaudatoTV
Majka i dijete skulptura
Marijan Tuđman
Otvorenje 4
Otvorenje 6
Tri skulpture
Trudnoća
rsz img 1214

RAZVOJNA SURADNJA

     

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.