NOVOSTI

 

 

 

 

NOVOSTI

 

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata RH pripremila je za srijedu, 13. siječnja u 18 sati, otvorenje izložbe "U sjeni vidljivog" – akademskog kipara i slikara te hrvatskog branitelja Marijana Zajeca Kozea. Izložba predstavlja odabrana djela iz tri različita ciklusa, koja daju uvid u svestrano i plodonosno te iznimno kvalitetno stvaralaštvo autora. Odlikuje ga autentičan pristup slici i skulpturi, u kojem se nerijetko preklapaju osobne i univerzalne teme.

Izložba će se održati od 13. siječnja do 4. veljače, a bit će je moguće pogledati radnim danima ponedjeljak, utorak, srijeda, petak od 10 do15 sati te četvrtak od 11 do 18 sati u Galeriji specijalne policije.

NAPOMENA
Zbog epidemiološke situacije vezane uz COVID-19, sukladno propisanim mjerama, u prostoru galerije istovremeno može biti prisutno najviše 20 osoba. Molimo da svi nazočni, uz ispravno nošenje maski za lice, zadrže fizičku distancu od najmanje 2 metra (1 osoba na 4 m 2 ) te se suzdrže od međusobnih kontakata u prostoru galerije. Hvala.

Radujemo se Vašem dolasku.

RAZVOJNA SURADNJA

     

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.