NOVOSTI

 

 

 

 

NOVOSTI

 

Zbog brojnih upita pripadnika jedinica specijalne policije iz Domovinskog rata, ostalih branitelja i građana RH, Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata RH poziva sve one koji žele i mogu pomoći stradalima u razornom potresu u Petrinji, Sisku i okolnim mjestima da uplate novčanu donaciju na račun Udruge:

Banka: Privredna banka Zagreb d.d.
IBAN: HR0523400091110142053
Model:HR00
Poziv na broj: 29-12-2020
Za uplate iz inozemstva: SWIFT CODE: PBZGHR2X
Opis plaćanja: Donacija za stradale u potresu

Ukoliko želite donirati građevinski materijal budite slobodni javiti nam se na e-mail adresu Udruge Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Svim donatorima od srca unaprijed hvala!

UPUTE PDF - LINK

RAZVOJNA SURADNJA

     

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.