BUDIMO ZAJEDNO NOVOSTI

 

 

 

 

PROJEKT BUDIMO ZAJEDNO

 

Krajem mjeseca, točnije 28. listopada održan je jedanaesti koordinacijski sastanak partnerskih organizacija na projektu Budimo zajedno (Bjelovarsko-bilogorska županija, Varaždinska županija i Zagrebačka županija). S predstavnicima partnerskih udruga razgovarali smo o približavanju kraja projekta, o aktivnostima koje još treba provesti, te nastojanjima da korisnicima i dalje nastavimo pružati skrb koja im je potrebna. 

RAZVOJNA SURADNJA

     

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.