BUDIMO ZAJEDNO NOVOSTI

 

 

 

 

PROJEKT BUDIMO ZAJEDNO

 

Po zaposlenju medicinske sestre koja korisnicima uključenima u projekt Budimo zajedno (Bjelovarsko-bilogorska županija, Varaždinska županija i Zagrebačka županija) pruža pomoć u vidu osnovne zdravstvene skrbi, izrađeni su radovi o važnosti i utjecaju prehrane i vježbanja na zdravlje. Ovim putem svim zainteresiranima omogućavamo pristup radovima i pozivamo ih da se uključe u aktivno provođenje zdravih navika vježbanja i pravilne prehrane u svakodnevnom životu.

Strucni_rad_prehrana - PDF

Strucni_rad_vjezbanje - PDF

RAZVOJNA SURADNJA

     

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.