BUDIMO ZAJEDNO NOVOSTI

 

 

 

 

PROJEKT BUDIMO ZAJEDNO

 

Zaposlenici projekta Budimo zajedno (Bjelovarsko-bilogorska županija, Varaždinska županija i Zagrebačka županija) svaki dan prije odlaska na posao moraju mjeriti temperaturu. U slučaju da je tjelesna temperatura iznad normalne razine od oko 37°C zaposlenik je obvezan ostati kod kuće i obavijestiti voditelja projekta.

Svi zaposlenici obavezno moraju nositi maske pri obavljanju poslova, kao i korisnik kod kojega se obavljaju poslovi.

Korisnik i osobni asistent ne smiju provoditi vrijeme u istoj prostoriji dok se obavljaju poslovi čišćenja i sl.

Kod prijevoza korisnika vozač je obvezan nositi masku kao i korisnik, također korisnik je obvezan sjediti u stražnjem dijelu automobila iza suvozačkog mjesta.

Do 21. prosinca 2020. godine posjete korisnicima koji spadaju pod rizičnu skupinu neće se obavljati, kako ne bi ugrozili njihovo zdravlje.

 

RAZVOJNA SURADNJA

     

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.