BUDIMO ZAJEDNO NOVOSTI

 

 

 

 

PROJEKT BUDIMO ZAJEDNO

 

U poslovnom prostoru USPD RH  02. studenog održan je četvrti sastanak Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata RH i partnera na projektu BUDIMO ZAJEDNO -  UP.02.2.2.10.0032. Partnerskom sastanku nazočili su: Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi, Udruga ratnih veterana 1. gardijske brigade "Tigrovi", Udruga veterana specijalne jedinice policije "Alfa" Zagreb, Udruga RAST, Zajednica udruga i članova hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Bjelovarsko-bilogorske županije, Udruga specijalne jedinice policije "Roda" i Udruga specijalne policije "Omege". .Svi nazočni izviješteni su  o dosad provedenim aktivnostima te dinamici provedbe projekta, a raspravljalo se i o budućnosti projekta kako bi sve zadaće bile što bolje izvršene.

RAZVOJNA SURADNJA

     

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.