BUDIMO ZAJEDNO NOVOSTI

 

 

 

 

PROJEKT BUDIMO ZAJEDNO

 

14. rujna 2020. godine u našem poslovnom prostoru proveden je treći  sastanak Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata RH i partnera na projektu BUDIMO ZAJEDNO – UP.02.2.2.10.0032. Sastanku su sudjelovali predstavnici: Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi, Udruga ratnih veterana 1. gardijske brigade "Tigrovi", Udruge veterana specijalne jedinice policije "Alfa" Zagreb, Udruge RAST, Zajednice udruga i članova hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Bjelovarsko-bilogorske županije, Udruge specijalne jedinice policije "Roda" i Udruge specijalne policije "Omege". Razgovaralo se  o dinamici provedbe projekta, budućim planovima na projektu i dijelila su se međusobna iskustva partnera.

RAZVOJNA SURADNJA

     

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.