Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata objavljuje javni poziv za podnošenje zahtjeva za postavljanje izložbe u prostoru Galerije specijalne policije.

UDRUGA SPECIJALNE POLICIJE IZ DOMOVINSKOG RATA, Zagreb, Trg žrtava
fašizma 1, zastupana po predsjedniku Udruge Zoranu Marasu, dana 01.06.2019.
godine, objavljuje na web stranici Udruge: www.uspd.hr

 

JAVNI POZIV
za podnošenje zahtjeva za postavljanje izložbe u prostoru Galerije
specijalne policije, u Zagrebu, Trg žrtava fašizma 1, u 2020. godini

 

Pravo na podnošenje zahtjeva za postavljanje izložbe imaju svi članovi braniteljskih udruga na području RH, u razdoblju od 01.06.2019. do 01.07.2019. godine.

Termini organiziranja izložbi u 2020. godini biti će naknadno utvrđeni, a odnose se na sve mjesece u godini, osim srpnja i kolovoza.

Izložbeni prostor Galerije iznosi cca. 150 m2 i za postavu izložbe treba 30-40 radova slika ovisno o dimenzijama, jer se izložba postavlja u izlogu i prostoru. Za skulpture treba osigurati postamente.

Svi zainteresirani podnositelji zahtjeva, kao preduvjet za odobrenje određenog termina organiziranja izložbe obvezuju se dostaviti na e-mail: ili poštom na adresu: Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata, Zagreb, Trg žrtava fašizma 1, u razdoblju od 01.06.2019. do 01.07.2019. godine, sljedeće podatke:

  1. Okvirnu naznaku mjeseca u godini kad žele organizirati izložbu
  2. Navesti temu i naziv izložbe
  3. Sačiniti i dostaviti 4 fotografije djela/slike ili skulpture s naznakom broja djela, tehnikama i dimenzijama koje žele izlagati unutar te izložbe.

Sastav Komisije koja će pregledavati dostavljene zahtjeve:

  1. Matijana Suša - djelatnik
  2. Anita Hofer - djelatnik
  3. Nada Far - suradnik

U slučaju da je za isti termin postavljanja izložbe zainteresirano više podnositelja zahtjeva, Komisija će u dogovoru sa zainteresiranim strankama donijeti odluku.
Svaki podnositelj zahtjeva, odluku o odobrenju izlaganja, dobit će u roku od 30 dana od zadnjeg dana javnog poziva, nakon čega se isti obvezuje na potpis Ugovora.

Zagreb, 01.06.2019. Predsjednik Udruge:
Zoran Maras

Preuzmi dokument

Znakovi udruga SJP

Zoran Maras
predsjednik Udruge
Josip Klemm
počasni predsjednik Udruge
gen. Mladen Markač
počasni predsjednik Udruge
Željko Sačić
počasni predsjednik Udruge
Svemir Vrsaljko
počasni predsjednik Udruge