U "Domu Specijalne policije", Trg žrtava fašizma 1, održana je 12.02.2019. godine u 17,00 sati 4. Izborna skupština "Udruge Sektora Specijalne policije iz Domovinskog rata".

Skupština je započela je minutom šutnje za sve poginule i umrle pripadnike Specijalne jedinice policije, policijske službenike i branitelje. Skupštini je nazočilo 70 članova koji su aktivni članovi udruge. Sve nazočne pozdravio je gosp. Pavlović, dugogodišnji Predsjednik Udruge, kojom prilikom je pozdravio sve nazočne, među ostalima gđu. Katicu Osrečki, generala Markača, bivše ministre Jarnjaka, Penića i Kirina, gen. Butorca, Željka Tomljenovića i nač. PU zagrebačke gosp. Marka Rašića.

Među ostalim, Pavlović je izvijestio članove o radu u prošloj godini, te smjernice za daljnji rad udruge. Nakon izvješća tijela udruge, pristupilo se izboru za nova tijela udruge na mandat od četiri godine.

Nakon izbora, članovi su odlučili i izglasali novog starog Predsjednika gosp. Pavlović Davorina, te dopredsjednike Antu Šoljića i Slavka Butorca, kao i ostala tijela udruge. Pavlović se svima zahvalio na ukazanom povjerenju i daljnjoj suradnji na ostvarenju zajedničkih ciljeva .

Na kraju je svim članovima udruge podijeljena monografija "Specijalna policija u Domovinskom ratu", koja predstavlja trajnu uspomenu na izuzetan doprinos specijalne policije u Domovinskom ratu, te je nastavljeno ugodno druženje u Domu specijalne policije.


Znakovi udruga SJP

Zoran Maras
predsjednik Udruge
Josip Klemm
počasni predsjednik Udruge
gen. Mladen Markač
počasni predsjednik Udruge
Željko Sačić
počasni predsjednik Udruge
Svemir Vrsaljko
počasni predsjednik Udruge