Dana 28. svibnja 2016. godine u 19,00 sati u crkvi sv. Marka u Zagrebu održati će se sveta misa povodom godišnjice izdavanja zapovijedi da hrvatska policija tijekom braniteljskog prosvjeda silom uđe u tu crkvu.
U nastavku ovoga članka možete pročitati poziv Zajednice 100% za Hrvatsku na obilježavanje toga događaja.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Poštovani,

slobodni smo izvijestiti Vas da će se 28. svibnja 2016. godine u crkvi Svetog Marka s početkom u 19 sati održati Sveta Misa na godišnjicu kada je izdana zapovijed da hrvatska policija krene silom na hrvatske branitelje, hrvatske ratne vojne invalide, članove njihovih obitelji, hrvatske domoljube i da silom ulazi u katoličku crkvu na Trgu Svetog Marka u Zagrebu.

Na dan kada obilježavamo Dan Oružanih snaga Republike Hrvatske, Dan hrvatske kopnene vojske i 25. obljetnicu formiranja Oružanih snaga RHprisjetiti ćemo se tih događanja, a na Svetoj Misi pomoliti ćemo se da se više nikada ne dogodi  da hrvatska policija krene silom na hrvatske domoljube.

Svetu misu predvoditi će pomoćni biskup Ivan Šaško uz koncelebriranje patera Ike Mandurića, don Damira Stojića i don Ivana Šibalićasvećenika koji su imali hrabrosti probiti se u noći 28. svibnja 2015. godine kroz policijske barikade i provesti noć sa nama u crkvi Svetog Marka.

Pozivamo sve koji mogu doći da sudjeluju u ovome misnom slavlju.

S poštovanjem,
100% za Hrvatsku

Znakovi udruga SJP

Zoran Maras
predsjednik Udruge
Josip Klemm
počasni predsjednik Udruge
gen. Mladen Markač
počasni predsjednik Udruge
Željko Sačić
počasni predsjednik Udruge
Svemir Vrsaljko
počasni predsjednik Udruge