Pozivamo Vas na otvorenje izložbe slika "Na, ispod i oko njega..." slikarice Maje Pavlović.

 

Otvorenje izložbe je 31. svibnja 2016. godine u 19:00 sati u Galeriji specijalne policije, Trg žrtava fašizma 1, Zagreb.

MAJA PAVLOVIĆ - rođena u Zagrebu 1955. godine. Talent za slikarstvo nosi u sebi od najranije mladosti, ali prve poteze olovke i kista pod stručnim vodstvom ostvaruje od 2006. godine najprije u ateljeu slikara Dražena-Josipa Pavića (godinu dana), a onda u Pučkom učilištu prvo uz profesoricu Anu Tomljanović, pa uz prof. Dubravka Lepeja.
Od 2013. godine stvara uz vodstvo akademskog slikara Zdravka Đereka. Članica je udruge Ama Artem od 2011. godine.
Slikarske tehnike koje najviše koristi su akril i ulje na platnu, ali voli se izražavati i pastelom. Svoje radove izlaže od 2010. godine na samostalnim i skupnim revijalnim i žiriranim izložbama u Zagrebu, Prvić Šepurini, Samoboru, Sisku, Kutini, Pragu, Bratislavi...
Uz slikarstvo bavi se još i umjetničkom fotografijom i grafičkim dizajnom, a svoj doprinos društvu daje na kolonijama humanitarnog karaktera, volontira u radu Poljoprivredne zadruge Prvić Šepurine i aktivno sudjeluje u organiziranju tradicionalne jedriličarske regate latinskim jedrima "Burtiž".
Izvor: AMA ARTEM

Znakovi udruga SJP

Zoran Maras
predsjednik Udruge
Josip Klemm
počasni predsjednik Udruge
gen. Mladen Markač
počasni predsjednik Udruge
Željko Sačić
počasni predsjednik Udruge
Svemir Vrsaljko
počasni predsjednik Udruge